INTERNET za i protiv-deo prvi (radionica za decu)

Nevena, Aleksanadar
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Upotreba interneta u današnje vreme pruža dostupnost različitim zanimljivim informacijama, kao i komunikaciju sa velikim brojem ljudi, ali pruža i anonimnost koju je nemoguće postići u bilo kojoj drugoj vrsti komunikacije. Rizici od zloupotrebe interneta su višestruki-od prezasićenosti informacijama, opsednutosti virtuelnim prijateljsvima i igranjima igrica na mreži, što sve za posledicu ima narušavanje ličnosti i psihofizičkog stanja i društvenog života individue.

Naučite vaše dete kroz niz edukatvnih radionica, interaktivnog karaktera, da na pravilan i koristan način upotrebljava internet, prevenirajte rizike od zloupotrebe.

Prijave za radionicu telefonom ili putem forme za prijavu ispod.


O nama

Kreativna praksa je sedište kreativnih ljudi koji vole da maštaju i rade u polju svog stručnog interesovanja. Dugogodišnje iskustvo nas čini spremnim da pomognemo roditeljima koji žele da prošire svoje vidike, kako u okviru svog ličnog prostora tako i u komunikaciji sa svojom decom. Dobro došli su i budući roditelji, kao i roditelji beba koji imaju svoje posebno “bebi ćoše”.

Poslednji tekstovi

Kontakt

2019 Kreativna praksa © All Rights Reserved